Med dette grunnkurset i surdeigsbaking vil du erfare at det å bake egne surdeigsbrød kan være en befrielse. Når du får dreisen på bakingen frigir det mer tid enn å bake med gjær. Det smaker mye bedre enn kjøpebrød, du vet nøyaktig hva brødet inneholder og ikke minst kan det løse en utfordring for mange - nemlig: vondt i magen. Når du baker med surdeig, må du la tiden jobbe for deg. Da blir deigen fullfermentert. Dette gjør så proteinkjedene i melet brytes opp i deigen, noe som igjen både frigir mer smak, gjør brødet lettere fordøyelig og kan virke stabiliserende på blodsukkeret. Nå har du muligheten til å melde deg på surdeigskurs og bake disse delikatessene i ditt eget hjem."
Betales med Vipps til Solvang 1, Aktivitetskomiteen: #667531
NB! Bindende påmelding!
Begrenset antall plasser!
PÅMELDING:
Til Peder (hytte 28).
Sms: 928 28 440
E-post: popstad@me.com
TA MED:
1 bakebolle (min. 2 liter)
1 gaffel
1 ss skje
1 brødform (smurt) eller en hevekurv man kan frakte deigen fra kurset hjem i
1 forkle
1 kjøkkenhåndkle
DU FÅR:
1 beholder med aktiv surdeigstarter til å ta med hjem.
Alt melet vi bruker til å bake med
1 digitalt kurshefte som du kan printe ut
Smaksprøver
Klikk her for å komme til facebookarrangementet: https://fb.me/e/266wQyNWm
Kart: https://goo.gl/maps/UoZrHTwLTa4ifPu19