Velkommen til et
pop up surdeigsforedrag med Ida Albertsen fra «Surdeigshimmelriket» og
Christian Paolo Tan Chiong som driver Tryvannsstua.
Dette introforedraget om surdeig er perfekt for deg
som ønsker den ekstra hjelpen for å komme i gang med surdeigsbaksten. Ida viser
og forteller deg hvordan du best mulig tar vare på og bruker surdeigstarteren.
Ida vil også demonstrere hvordan du enkelt kan lage ditt eget sunne og enkle
surdeigsbrød hjemme. Du får med deg din egne surdeigstarter som er helt
bakeklar. Det betyr at du, etter kurset har muligheten til å gå hjem og sette
din egen surdeig som du kan steke dagen etter. Du vil også få tips, råd og et
digitalt oppskriftshefte. Du får smaksprøver av den nydelige surdeigsbaksten
til Christian.
Ida startet kursvirksomheten Surdeigshimmelriket
i 2018. Hun har holdt kurs hos blant annet Bakeriet Kveitemjøl, matkurs.no,
Cøliakiforeningen og ulike husflidslag. Til sommeren vil hun også holde
helgekurs på Nøsen fjellhotell ved Hemsedal. Vil du vite mer om Ida Albertsen
kan du se instagramprofilen hennes «Surdeigshimmelriket» eller nettsiden www.surdeigskurs.no.
Christian har drevet Tryvannsstua
siden 2021 og har innimellom opp til 1200 besøkende i helgene.
Hvordan komme til Tryvannsstua:
Pris: 449 kr.
Prisen inkluderer: bakeklar surdeigstarter,
digitalt surdeigshefte med fremgangsmetoder og oppskrifter, smaksprøver av
surdeigsbakst.
PÅMELDING: Betal med Vipps til 98627918 (Ida
Julie Mørk Albertsen) husk å skrive "pop up Tryvannstua " OG
e-postadressen din.
Hvor Tryvannstua ligger: https://www.bing.com/search?q=tryvannstua&cvid=4d8ba975744041779fa3cc68f259680c&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBAgAEAAyBAgAEAAyBAgBEAAyBAgCEAAyBAgDEADSAQg0NjI3ajBqOagCALACAA&FORM=ANAB01&PC=LCTS