NETTKURS! Lag ditt eget surdeigsbrød

Vil du lære å lage dine egne surdeigsbrød?

MELD DEG PÅ VED Å:

 1) Vipps påmeldingsavgiften på 379 kr til 98 62 79 18 (Ida Julie Mørk Albertsen) 

2) Klikk deg inn på denne https://www.facebook.com/groups/416914982742924/

 3) Klikk videre på "bli medlem" i facebookgruppen.

Alle betalende påmeldte får tilgang til nettkurset søndag 4.april, men du har fri tilgang til nettkurset i to måneder. 

I dette nettkurset lærer du:

1) via 12 korte steg-for-steg-filmer

2) hvordan du kan lage et eltefritt superenkelt supersunt surdeigsbrød med 100 % sammalt mel

3) hvordan du kan steke grytebrød

4) hvordan du fristeker et brød på pizzastein eller bakestål

5) hvordan du kan lage superflotte luftige surdeigsbrød

6) hvordan og hvorfor du bør snitte brødene du skal steke

7) Du får muligheten til å stille de spørsmålene du måtte ha til Surdeigshimmelrikets Ida Albersten.Nettkurset er i den lukkede facebookgruppen: "Surdeigskurs.no Lag ditt eget surdeigsbrød". 

Når du er medlem kan du se innholdet når du vil i to måneder. De første 14 dagene etter at gruppen er åpnet vil Ida fra Surdeigshimmelriket være innom gruppen hver dag for å svare på spørsmål du måtte ha. 

Er du fortsatt i tvil og tenker at du like gjerne kan kjøpe surdeigsbrød til 20 kr i butikken? Da bør du fortsette å lese under... Du trodde kanskje det sa seg selv at noe som kalles surdeigsbrød faktisk er nettopp det? Vel, i Norge har vi ikke regler som sier at det som kalles surdeigbrød ikke kan være hevet med gjær. Det synes jeg er misvisende og synd. Hvis du lar tiden jobbe med surdeigen, vil det bli mindre fytin som finnes naturlig i melet du bruker. En langtidshevet surdeig fermenteres. Under fermentering blir mengden fytin redusert. Fytin er kjent for å hindre tarmene fra å ta opp viktige næringsstoffer og protein fra maten som du har spist. Kroppen kan altså ta opp flere næringsstoffer fra surdeigsbrød enn fra brød laget med vanlig bakegjær som er korttidshevet. 

Et fullfermentert surdeigsbrød kjennetegnes av fire ting:

1) en dypere og et rikere smaksbilde

2) et mer lettfordøyelig gluten

3) lengre holdbarhet

4) nedbryting av fytinsyrene.

Har du ikke en egen surdeigstarter kan du også melde deg på nettkurset "Lag din egen surdeigstarter" med oppstart 21.mars. Klikk den inn her: https://www.facebook.com/groups/438406867416925/ og be om å bli medlem. Følg instruksjonene ang påmeldingsavgiften for å fullføre påmeldingen.

kr 379,00
Please select variants first