Glutenfritt surdeigskurs onsdag 27.april kl. 12.00-ca. 14.30

På kurset får du innføring i å lage og vedlikeholde en glutenfri surdeigsstarter, tips til hvordan du holder den i live, og ikke minst hvordan du bruker starteren til å lage flotte glutenfrie surdeigsbrød. 

I tillegg blir det smaksprøver på både søt bakst og brødbakst, og du får med både deig og starter hjem - til eget bruk.

Praktiske opplysninger:

Kurset starter kl. 12.00 og varer i ca. to og en halv time. 

Kurset finner sted på idylliske Lambertseter gård i Oslo (Langbølgen 2C, 1154 Oslo), med gangavstand fra T-banen på Lambertseter. Lokalet er velbevart og ærverdig, helt i tråd med tradisjonell surdeigsbaking.

Følgende utstyr må medbringes selv:
- bakebolle
- skje OG gaffel til å røre med
- noe å frakte deigen i (du får med deg en deig som skal stekes hjemme samme kveld eller neste dag)
- kjøkkenhåndkle og en digital vekt er ikke et must, men veldig fint hvis du tar det med

Lokalet brukes til mange ulike aktiviteter og kan inneholde spor av gluten.

VELKOMMEN


kr 850,00