FULLT 8/12- 2021 kl. 18.00-ca.20.30. GLUTENFRITT surdeigskurs på Lambertseter gård i Oslo

Grunnet stor pågang arrangerer vi ett siste kurs i glutenfri surdeig før jul. 

NCF Oslo og Akershus inviterer i samarbeid med SURDEIGSHIMMELRIKET til glutenfritt surdeigsbakekurs!

Ida Albertsen driver firmaet Surdeigshimmelriket, og har holdt utallige kurs i kunsten å bake med surdeig. Hun tryller også frem de vidunderligste glutenfrie surdeigsbrød, og er atter klar for å dele av sin kunnskap! På kurset får du innføring i å lage og vedlikeholde en surdeigsstarter, tips til hvordan du holder den i live, og ikke minst hvordan du bruker starteren til å lage flotte glutenfrie surdeigsbrød. I tillegg blir det smaksprøver, og du får med både deig og starter hjem - til eget bruk.

Praktiske opplysninger:

Kurset starter kl. 18.00 og varer i ca. to og en halv time. Kurset finner sted på idylliske Lambertseter gård i Oslo (Langbølgen 2C, 1154 Oslo), med gangavstand fra T-banen på Lambertseter. Lokalet er velbevart og ærverdig, helt i tråd med tradisjonell surdeigsbaking.

Følgende utstyr må medbringes selv:
- bakebolle
- skje OG gaffel til å røre med
- noe å frakte deigen i (du får med deg en deig som skal stekes hjemme neste dag)
- kjøkkenhåndkle

PÅMELDING via Linticket: https://www.linticket.no/page/no/20/123/5710

 SALGSSTART 15.OKTOBER.
Påmeldingsfrist 01. desember. Det er begrenset med plass, og påmelding skjer etter førstemann-til-mølla prinsippet. Det er maksimalt 14 plasser på kurset.
Vi gleder oss til å se deg på kurs!

kr 750,00