27/10 kl. 12.00-ca.14.30. GLUTENFRITT surdeigskurs på Lambertseter gård i Oslo

Velkommen til surdeigskurs i glutenfri surdeigsbakst.

På dette kurset får du innføring i å lage og vedlikeholde en surdeigsstarter, tips til hvordan du holder den i live, og ikke minst hvordan du bruker starteren til å lage flotte glutenfrie surdeigsbrød. I tillegg blir det smaksprøver, og du får med både deig og starter hjem - til eget bruk. 

Dette er et matinékurs og starter kl. 12.00 og varer til ca. kl. 14.30.

Det er kun 13 plasser på kurset, så det kan være lurt å være tidlig ute med å melde deg på.

Kurset finner sted på Lambertseter Gård med adresse Langbølgen 2C, 1154 Oslo.

Følgende utstyr må medbringes selv:
- Bakebolle
- visp og sleiv
- noe å frakte deigen i (du får med deg en deig som skal stekes hjemme neste dag)
- kjøkkenhåndkle

Kurset holdes i et lokale som brukes til alt fra musikkundervisning til sosiale sammenkomster, så lokalet kan inneholde spor av gluten. 

For påmelding: fyll ut skjemaet nedenfor med navn og e-post så får du betalingsinformasjon tilsendt.

kr 750,00
Please select variants first