Ida Albertsen driver firmaet Surdeigshimmelriket, og har holdt utallige kurs i kunsten å bake med surdeig. Hun tryller også frem de vidunderligste glutenfrie surdeigsbrød, og er atter klar for å dele av sin kunnskap! På kurset får du innføring i å lage og vedlikeholde en surdeigsstarter, tips til hvordan du holder den i live, og ikke minst hvordan du bruker starteren til å lage flotte glutenfrie surdeigsbrød. Du får også lage din egne glutenfrie surdeig. I tillegg blir det smaksprøver, og du får med både deig og glutenfri surdeigstarter hjem - til eget bruk.
Praktiske opplysninger:
Kurset starter kl. 18.00 og varer i ca. to og en halv time. Kurset finner sted på idylliske Lambertseter gård i Oslo (Langbølgen 2C, 1154 Oslo), med gangavstand fra T-banen på Lambertseter. Lokalet er velbevart og ærverdig, helt i tråd med tradisjonell surdeigsbaking.
Følgende utstyr må medbringes selv:
- bakebolle
- skje OG gaffel til å røre med
- noe å frakte deigen i (du får med deg en deig som skal stekes hjemme neste dag)
- kjøkkenhåndkle
PÅMELDING: VIPPS påmeldingsavgiften på 750 kr til: 98627918 (Ida Julie Mørk Albertsen). HUSK å skrive hvilket kurs du melder deg på og send epostadressen din, ELLER klikk på knappen "legg til i handlekurv" og fyll ut skjema.
Det er begrenset med plass, og påmelding skjer etter førstemann-til-mølla prinsippet.
Gleder men til å se deg på kurs!